Főoldal


Üdvözöljük a SZOMSZÉD FIGYELŐ SZOLGÁLAT (szfsz.hu) weboldalán.


Egyesületünk célja, hogy az emberek életminőségét érezhető mértékben javítsuk, oly módon, hogy megálljt parancsolunk a mindennapokat megmérgező betöréseknek és rablásoknak, amelyek házaknál és lakásoknál történnek. Kiemelten fontos szempont számunkra, hogy ennek megvalósítása valóban minimális költséget jelentsen a lakosok számára.



A Netjel BT. -azonosulva az Egyesület céljaival- aktív szerepre vállalkozik annak érdekében, hogy a fontos és szükséges információk eljussanak valamennyi érdekelthez.
Ezen túlmenően a lakóközösségek számára olyan eszközöket biztosítunk, amelyek bizonyosan növelik értékeik, ingatlanjaik és tárgyi eszközeik biztonságát.

A városokban és községekben lakók értékeik védelmét szinte teljes egészében a rendőségtől várják több-kevesebb sikerrel. Pedig nyilvánvaló, hogy a rendőrség feladata elsősorban a megtörtént bűnesetek felderítése, nem pedig a megelőzés. A lakók számára is egyértelmű, hogy minden lakos (lakás) mellet nem állhat rendőr, így értékeik védelme érdekében elsősorban csak magukra illetve egymásra számíthatnak.

Weboldalunk hasznos információkat tartalmaz ingatlannal rendelkező magánemberek, és társasházak, lakásszövetkezetek kezelését végzők számára egyaránt.

-----------------------------------------------------------------------
SZOMSZÉD FIGYELŐ SZOLGÁLAT
E-mail: info@netjel.hu
Telefon: +36-70-388-1089
-------------------------------------------




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------